Kontaktløs adgangsløsning med innebygget temperatursensor – COVID-19

Easy-Check produktet er en helt ny løsning for kontaktløs adgangskontroll med temperaturmåling. Med denne løsningen benyttes en 8″ touch-skjerm med innebygget kamera med ansiktsgjenkjenning kombinert med IR temperaturmåler for å gi eller nekte adgang til en bygning etc. Enheten leveres som standard med enkel veggbrakett, tilgjengelig tilbehør er gulvstativ, bordbrakett og justerbar veggbrakett. 

Løsningen består i en touch-skjerm med innebygget analysekamera og en nøyaktig IR temperaturmåler (spot), som kan settes opp til å detektere en persons temperatur, for å avgjøre om vedkommende har feber eller ikke. Løsningen er ment for å kunne avgjøre om en person har feber og dermed ikke bør komme inn i bygningen. Dette er veldig aktuelt i dag med pågående COVID-19 pandemi og ønske om å redusere smitte av denne.

Man kan sette opp ulike kriterier i enheten slik at man krever at 3 kriterier oppfylles før adgang gis. For eksempel, ansiktet må gjenkjennes (ansatt), personen må ha ansiktsmaske på og personen må ikke ha en unormal kroppsstemperatur. Man kan velge mellom disse ulike kriteriene og kun benytte de som er aktuelle for din installasjon.

Enheten har relèutganger for direkte styring av låser

Ta kontakt med Harald Åreskjold eller Per Ragnar Henriksen for pristilbud eller mer informasjon.